Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Lig’den Çekilmemiz İsteniyorsa Söylesinler!

 

13.4.2007 10:30:57

Şırnakspor Üzerinde Oyunlar Oynanılmaya Devam Ediyor. Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan, Ligden Çekilmemiz İsteniliyorsa Söylesinler, Bizde Ona Göre Hareket Edelim. Mersin B.Ş. Belediyespor İle Şırnakspor Arasında Oynanan Karşılaşmada Maçın Hakeminin Antakyaspor’un Şırnakspor İle Bu Hafta Oynayacağı Maç İçin Çalışması Dikkat Çekici.

 

 

            Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan tarafından önceki gün “Rakiplerimiz Kim? Bilelim” şeklindeki açıklamasından sonra bu günde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şırnakspor üzerinde oynanılan oyunların bir an önce son bulmasını isteyen Başkan Şan “Ligden çekilmemiz isteniliyorsa söylesinler” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Hukuk Kurulu tarafından önceki gün Şırnakspor’dan istenilen savunma metni oldukça ilginçti. Şırnakspor’un 18 kişilik kadrosunu, 1 Yöneticisini, Masörünü ve Teknik Heyetinin hepsini Disiplin kuruluna sevk etmesi Şırnakspor yönetimini çileden çıkardı. Oylanılan karşılaşma öncesi maç hakeminin değiştirilmesi ve maça atanan hakemin verdiği bütün kararların Mersin B.Ş. Belediyespor lehine kullanması ve son 20 dakika da 4 kırmızı kart göstermesi ve maçı 7 dakika erken bitirmesi ve maç bitiminde 5 kırmızı kartı göstermesi ayrıca oyundan çıkan futbolcuların ve ısınmada bulunan futbolcunun tedbirsiz ceza kuruluna sevk edilmesi maç hakeminin niyetinin açıkça belirtisidir. Şırnakspor’un şampiyonluk ve Play-Off  şansının DİSKİSPOR maçı ile başlanan 4 maçlık operasyon ile bitirilmesini Şırnakspor kulübü olarak kasıtlı olarak yapıldığından kınamaktayız. Ayrıca seyircisiz cezalı bir maçta kulübümüze yine seyircisiz maç ceza verilmesinin bu komplonun bir parçası olduğunu belirtmek zorundayız. son haftalarda oynanan bu oyunlar kulübümüzün iddiadan uzaklaşmasına neden olmuştur. Mersin B.Ş. Belediyespor maçında orta hakemin maç başlamadan futbolcularımız üzerinde “sizi sahadan atarım” sözü ile psikolojik baskı kurarak oyundan düşmesine ve bu düşüncelerini son 20 dk da ve maç bitiminde gerçekleştirmesinin ayrıca bunu gerçekleştiren hakemin sonradan atanmasının bu olayların gerçek yüzünün ne olduğunu  göstermektedir. bir hakemin görevi maç içinde futbolcuyu sahada tutmak ve onlara arkadaşça ve dostça yaklaşmak olduğunu bilmesi gerekirken öylesine kötü niyetle davranması düşündürücüdür. Ayrıca maç sonunda maç gözlemcisinin genel kaptanımıza “çıktığınız mağaraya geri dönün” demesi Türk Futbolunun kimler tarafından ve ne niyetle yapıldığının açıkça göstergesidir. Gittiğimiz her yerde futbolcularımıza PKK’lılar dışarıya diye bağırılması kulübümüz ve Şırnak Halkını derinden üzmektedir. Bu tür tezahüratlar futbolcular üzerinde olumsuz etki yaratmaktadır.

 

ANTAKYASPOR İÇİN ZEMİN HAZIRLANDI

Şırnakspor’un bu hafta oynayacağı Antakyaspor’un ligde kalması için Şırnakspor’un en önemli oyuncularının Kırmızı kart gösterilerek oyundan atılması, hafta sonu oynanılacak maça zemin hazırlanması kulübümüz tarafından kınanmaktadır. Türk Futbolunda ligde Şampiyon olacak veya ligden düşecek takımın belirlenmesi ne zaman futbolcuların sahada ki mücadelesi ile belirlenecektir. Bir maçta rakibe ve hakemlere hiçbir saldırı olmaksızın 13 futbolcu, teknik heyetin, tedbirli ve tedbirsiz Ceza Kuruluna sevk edilmesi Şırnak Halkını derinden üzüntüye boğmaktadır.

            Şırnak halkı ve Şırnakspor Kulübü son haftalarda dağdaki Terör ile Şehit olan Askerlerimize üzülürken bu yetmezmiş gibi futbol takımımızın sahada ki terör ile yerle bir edilmesini kınamaktadır. Biz bu zor şartlarda mücadele ederek, sporun Şırnak Halkı için tek sosyal aktivitesi olan Şırnakspor’un elinden alınması için verilen mücadeleyi kınamaktayız. Şırnak’ta halkı birleştiren ve kaynaştıran spor olgusunun elinden alınması veya bir şekilde zarar verilmesi bu yörenin insanına yapılan en büyük ayıptır. Şırnakspor camiası olarak FUTBOL TERÖRÜNÜ kınıyor, Şırnakspor ve Şırnak Halkı üzerinde oynanan oyunların bir an önce son bulmasını  istiyoruz” şeklinde konuştu. 

 

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338106

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber